Nederlands Kampioenschap Hearthstone

16-08-2016 wik2164

Het Nederlands Kampioenschap Hearthstone vind plaats op zondag 28 augustus 2016 in samenwerking met de Nederlandse E-Sport Bond. De winnaar plaatst zich voor het E-Sports World Championship in Jakarta van 6 t/m 9 oktober met een prijzenpot van €4000, inclusief reis en verblijf. http://www.ie-sf.org/.

Het is een open toernooi waar iedereen met een Nederlands paspoort aan mee mag doen. Het start met een poule fase, waarna een knock-out fase volgt. Best of 5 met 1 ban, conquest format, Standard. Decktrackers of pen en papier is niet toegestaan. Je mag maximaal 4 volledige decks in je collectie hebben. Alles wordt live uitgezonden op www.twitch.tv/firesidegatherings.

Het is verplicht om je paspoort mee te nemen, deze moet na 6 oktober nog 6 maanden geldig zijn. De winnaar die naar Jakarta gaat, zal Nederland vertegenwoordigen in het Hearthstone toernooi. Tijdens het toernooi zal een Nederlands shirt gedragen worden, beschikbaar gesteld door de Nederlandse E-sport Bond. De pasfoto van de winnaar zal publicitair gebruikt worden. Je mag alleen meedoen met het toernooi als je ook echt het WK kan spelen. Wanneer je toch niet naar Jakarta wilt kunnen er kosten verhaalt worden, tenzij dit door overmacht komt.

Het Ie-SF stelt alleen het toernooi en het verblijf beschikbaar, Fireside Gatherings moet de reis bekostigen. Om deze reden zal de entree €15 euro bedragen. Naast de reis zullen er nog een aantal andere prijzen beschikbaar zijn. Ook zullen er leuke Hearthstone side events zijn voor toeschouwers/uitvallers en kan alles live gevolgd worden op een groot scherm.

Vragen of opmerkingen kunnen naar contact@firesidegatherings.nl gestuurd worden. Er zijn maar 64 plaatsen beschikbaar. Kaartverkoop start 16 augustus om 19.00 uur op https://store.dutchrank.nl/

Comments

Leave a Reply